Inschrijfformulier

Om lid te worden van onze scouting groep hebben we enkele gegevens nodig van uw kind. Zoals contactgegevens en adres gegevens. Maar ook informatie over (zorg)verzekering en allergieën of medische gegevens zijn voor ons niet onbelangrijk. Hiervoor hebben wij een algemeen inschrijfformulier. Dus het maakt niet uit of u uw kind wilt inschrijven voor de Bevers,Welpen,Scouts of Explorers. Voor alle speltakken wordt hetzelfde formulier gebruikt. Download hieronder het formulier, print hem uit en vul hem in. Daarna kunt u hem inleveren bij één van de leiding.

Download hier het inschrijfformulier
 

Huishoudelijk regelement

Als je lid wordt van een Scoutinggroep of -regio word je ook lid van de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland, Scouting Nederland. Ga je aan de slag als landelijk vrijwilliger, dan word je ook lid van de vereniging. Binnen de vereniging worden afspraken gemaakt. Je kunt ze beschouwen als huisregels die zorgen voor onderlinge binding en verantwoordelijkheid, maar ook voor een leerzame en veilige speelomgeving voor jeugd en jongeren. Dat vinden we bij Scouting heel erg belangrijk. Daarom zijn deze afspraken vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Bij het lid worden van een groep, regio of de landelijke organisatie, is het de bedoeling dat je kennis neemt van het huishoudelijk reglement. Je kunt het document op deze pagina downloaden.

Download het huishoudelijk regelement (~2MB)
 

St.Joseph Groep 1946

Dit document hebben wij mogen ontvangen van John Hogervorst. Het is een afscheidsboek wat gemaakt is voor kapelaan / aalmoezenier Jaap van ’t Westeinde. Het boek is zeer waarschijnlijk gemaakt door Theo Jordaan. De scouting hield in die tijd zijn opkomsten in een schuur van melkboer van der Slot in de Schoolstraat. Het dateert uit 1946.
John Bedankt!

Download hier het PDF bestand! (~ 6 MB)

 

Socialize met ons!