50% van de opbrengst voor de club! De andere helft is voor projecten van Jantje Beton

Wist je dat 1 op de 5 kinderen niet of slechts één keer per week vrij buitenspeelt. En veel kinderen niet naar een club of vereniging kunnen om daar lekker te bewegen of avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Daarom steunt Jantje Beton het verenigingsleven, speeltuinen, scoutinggroepen en organisaties als dagopvang van kinderen om extra geld op te halen voor de eigen kas.

Met de collecte is 50% van de opbrengst voor de club! De andere helft is voor projecten van Jantje Beton. Zo komen we met elkaar in actie voor meer buitenspelen!
Jaarlijks zetten ruim 40.000 collectanten van 1.500 deelnemers zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte extra geld op te halen voor hun kas. Met meer inkomsten is meer mogelijk. Zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen of de organisatie van activiteiten. Hoe hoger de opbrengst, hoe meer mogelijkheden er zijn.

Wij van de scouting st. Jozef / Emerentiana collecteren ook ieder jaar. De helft van de opbrengst komt bij ons terecht. Dit geld gebruiken wij om klein onderhoud te plegen aan het clubgebouw en buitenspeelplaats.
 

Socialize met ons!