Reünie 75 jaar jubileum

Onze Scoutinggroep Sint Jozef-/Emerentiana bestaat sinds vorig jaar 75 jaar, maar omdat we dat toen niet konden vieren doen we dat dit jaar en wel met een reünie voor leiding en oud-leiding. Daarom willen we de leiding, maar vooral de oud-leiding van harte uitnodigen voor deze reünie.
 

Zaterdag 8 oktober 2022

De reünie vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2022 in en bij ons clubgebouw Het Hescohonk. Op deze dag vindt ook het Overvliegen plaats, dus dat wordt een mooie ontmoeting tussen oud en jong. Het exacte programma is nog niet bekend, maar rond de klok van 15.00 uur is de ontvangst, zullen we rond de klok van 18.00 uur een hapje gaan eten en is rond 20.00 uur het officiële einde. Sta je te popelen om je aan te melden, dat kan!

Stuur een mailtje naar 75jaar@hescohonk.nl en meld je aan voor de reünie. Kom je in de tussentijd nog oud-leiding tegen of heb je deze nog in je contacten (telefoon, mail, app) staan, schroom dan niet om ze uit te nodigen voor zaterdag 8 oktober. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Houd vooral deze speciale pagina in de gaten voor het laatste nieuws, maar we zullen dit natuurlijk ook delen via de mail. We wensen jullie alvast een mooie zomer en zien jullie graag op zaterdag 8 oktober verschijnen bij het Hescohonk.
 


Socialize met ons!